Cinnamon veggies

Cinnamon veggies

Ingredients:
  • tassa de llet d’ametlles
  • ¼ tassa d’aigua tèbia
  • 3 tasses de farina de blat
  • 1 paquet de llevat instantani
  • 1 cullerada de sucre integral
  • 1 mica de sal
  • 3 cullerades de mantega vegana


per al farciment:

  • ¼ de tassa de sucre morè
  • 3 cullerades de mantega vegana
  • o margarina no hidrogenada
  • 1-2 culleradetes de canyella


per a la guarnició:

  • Melmelada de gerd
  • Xocolata fosa
  • Xocolata blanca fosa amb pistatxos
Per a 4 persones
Pas 1
Escalfeu la llet d’ametlles amb la mantega i l’aigua sense que arribi a bullir. Retireu-ho del foc.
Pas 2
Quan perdi escalfor, barregeu la preparació empolsant-hi suaument el llevat. Deixeu-ho reposar 5 minuts i afegiu-hi la mica de sal i 1 cullerada de sucre.
Pas 3
Aneu-hi afegint la farina a poc apoc i barregeu-ho bé cada vegada.Quan la massa estigui espessa, passeu-la a una superfície enfarinada i pasteula 1 minut fins que es formi una bola. Cobriu la massa amb paper film i deixeu-la reposar durant una hora com a mínim.
Pas 4
Estireu la massa, pinteu-la amb una mica de mantega o margarina i sucre i enrotlleu-la deixant la vora sota. Talleu-la a tires i aneu-les disposant en una paella que pugui anar al forn o en un motllo similar. Pinteu-les amb mantega i canyella i enforneu-les al forn prèviament escalfat.
Pas 5
Enforneu els rotllos durant 20 minuts aproximadament . Retireu-los i empolseu-los o decoreu-los amb la guarnició que més agradi.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès.