EMPEDRAT AMB GASPATXO DE MADUIXA

EMPEDRAT AMB GASPATXO DE MADUIXA

Ingredients:
  •  1/2 bol mongeta cuita Michigan AO 
  •  3 cullerades bacallà esqueixat dessalat Pairó 150 g
  •  1 cullerada cibulet picat
  •  1/2 ceba tendra
  •  1/2 cogombre
  •  3 maduixots del maresme AO
  •  1 tassa gaspatxo de maduixes AO
  •  2 cullerades d'oli d'oliva 
  •  3 olives sevillana sense pinyol AO 
  •  1 pa de pessic tradicional 
  •  2 cullerades crema de xocolata negra Ametller 125 g
  •  2 cullerades iogurt bicapa mango-maracujà AO 
  •  2 cullerades vinagre de poma CA 
           Un àpat cru sense manques; ni de caloríes ni de greixos...  un menú complert amb origen. 
Pas 1

Com en tot empedrat el primer és tallar totes les fruites i verdures ben petites. Amaneix les mongetes fredes amb la ceba, el pebrot, el cogombre,  els maduixots, les olives, el cibulet i el bacallà. .. més un xic de vinagre.
Pas 2

Mentres marina, talla el pa de pessic pel mig i pren-lo de iogurt.  Posa-li la tapa i acaba de cobrir-lo amb la crema de xocolata, generosament....
Pas 3

Presenta l'empedrat a la base d'un plat fons.  Emplata el gaspatxo i presenta directament a taula..
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.