Escudella de Nadal

Escudella de Nadal

Ingredients:
  • 1 l de fons dau o brou de Nadal
  • 1 safata de galets farcits
  • 2 pastanagues
  • 1 manat de cibulet
Per a 4 persones
Pas 1
Peleu i feu encenalls de pastanaga amb el pelador.
Pas 2
Piqueu finament el cibulet.
Pas 3
Espereu que el brou bulli i incorporeu-hi els galets i la pastanaga; deixeu-ho bullir 4 minuts, empolseu el cibulet i ja ho podeu servir.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.