Filet al forn amb verdures

Filet al forn amb verdures

Ingredients:
  • 1 filet de vedella sencer (10 racions)
  • 5 pastanagues
  • 10 patates guarnició
  • 200 g de carbassa
  • 1 manat despàrrecs verds
  • 1 manat de ceba d’hivern
  • 10 escalunyes
  • Sal i pebre
  • Oli doliva
Per a 10 persones
Pas 1
Preescalfeu el forn a 180°.
Pas 2
Renteu totes les verdures i talleu-les en porcions petites. En una paella amb oli d’oliva salteu les verdures i salpebreu-les.
Pas 3
Segelleu el filet en una planxa amb oli d’oliva fins que estigui daurat i salpebreu-lo.
Pas 4
Enforneu el filet durant 25 minuts i afegiu-hi les verdures 5 minuts abans de finalitzar l’enfornat. Retireu-ho del forn i serviu-ho.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.