Gaspatxo de maduixes i all negre

Gaspatxo de maduixes i all negre

Ingredients:
  • 1 kg de maduixes
  • 1 cogombre
  • ¼ de pebrot vermell
  • ½ got de suc de tomàquet
  • 1 llesca de pa artesanal
  • 3-4 alls negres
  • Fulles de menta
  • Aigua mineral
  • 5 cullerades d’oli d’oliva verge
  • 1 culleradeta de vinagre de sidra
  • Sal marina
  • Pebre

No disponible avui

Avui no podem oferir-te aquest producte, en breu el podràs comprar.

Pas 1
Netegeu bé les maduixes, escorreu-les i talleu-les a trossos.
Pas 2
Peleu el cogombre i talleu-lo a cubs petits; renteu i talleu el pebrot vermell.
Pas 3
Poseu els ingredients en un bol: les maduixes, el cogombre i el pebrot tallats, un gra d’all negre, el suc de tomàquet, el vinagre, la sal i un parell de cullerades d’oli. Barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar d’una a dues hores.
Pas 4
Poseu els ingredients macerats en una liquadora i tritureu-los. Afegiu-hi una llesca de pa i torneu-ho a triturar; afegiu-hi una cullerada més d’oli d’oliva.
Pas 5
Afegiu-hi més aigua si voleu que sigui més líquid i rectifiqueu-ho de sal i pebre. Si voleu, refresqueu-ho a la nevera.
Pas 6
Presentacio: Serviu-ho amb all negre picat per sobre, maduixes i fulles de menta.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.