L'espai de referència gastronòmica de Barcelona

Què és Ametller Origen Mercat d'Autors?

Un espai al centre de Barcelona que vol ser la síntesi de les dues ànimes que representen el nostre origen i la nostra cuina. On el món Ametller Origen acull les elaboracions dels millors artesans i xefs, que com nosaltres, tenen clar que el producte va sempre per davant. Autors que comparteixen la filosofia d’entendre la dieta diària com una extensió d’allò que som i pensem.

Com es configura l'espai?

Gastromercat

El destí de l’origen


Més de 1000m2 de superfície per acollir un mercat artesanal amb més de 250 referències de fruita i verdura a pes, formatges artesanals, pa de farina 100% ecològica fet com el d'abans i, a més, una peixateria on només hi trobaràs el millor peix de llotja. A part, el gastromercat de Numància compta amb carnisseria especialitzada en elaboracions càrniques innovadores i un còrner veggie amb plats elaborats únicament amb proteïna vegetal.

Espai de restauració Food Hall

L’experiència de menjar cuina amb ànima dels millors xefs amb qui vulguis i com vulguis.


Un street food d’autors amb córners de rostisseria i croquetes, pizza, sushi, wok xinés etc. per emportar o menjar a l'espai que hem dissenyat com una àgora culinària.


Vols fer una reserva?


Telèfon: 651 072 386


Email:

Veure carta
Properament

Sala experiencial

Transmetre la gastronomia, una bona forma de viure-la


Espai multifuncional per realitzar tallers, xerrades, showcookings, cursos etc. Les graderies i la pantalla maxigegant el converteixen en el lloc ideal per celebrar reunions privades, presentacions, conferències...

Els autors del Mercat d'Autors

Hideki Matsuhisa

Cuina Japonesa

De jove vaig comprendre que la cuina és un art, per això des del Mercat d’Autors vull seguir la meva filosofia: fer feliç a la gent amb els meus plats, compartint en cada plat la sensibilitat per les aromes i el refinament pels detalls de la cuina tradicional japonesa.

Patricia Schmidt & Christian Escribà

Pastisseria

Hereus de l’històric Forn Serra, la meva dona Patricia Schmidt i jo treballem a diari amb l’objectiu de convertir els postres en un moment de plaer. Tanca els ulls i prepara’t per gaudir dels sabors de sempre.

Veure productes

Nandu Jubany

Rostisseria

“Esforç, il•lusió i passió per mantenir a cada nova elaboració, l’essència del receptari popular i la qualitat dels productes. Això és per mi l’alta gastronomia”.

Veure productes

Josep Mᵃ Kao

Cuina Asiàtica

La cuina xinesa i catalana tenen en comú l’estima pel producte de qualitat i la simplicitat de les elaboracions més completes. Vull portar els carrers de Shangai al centre Barcelona, cuinant amb wok tradicional deliciosos plats d’street food, propostes completes, un take away saludable.

Veure productes

Jordi Morera

Forn de pa

Faig pa tal i com el feien les quatre generacions que em precedeixen. És així com treballem en el nostre molí de farina, l’únic de Barcelona, on cada dia molem gra ecològic. El secret del nostre pa és molt senzill, l’elaborem amb farines que tot just ahir eren gra i ho fem amb l’eina més simple, les nostres mans.

Veure productes

Carles Gaig

Cuina Tradicional

Més de 50 anys de trajectòria al peu del canó, amb la il·lusió del principi. Això fa que la meva cuina tradicional segueixi molt viva, unes arrels que vull apropar al gran públic, cuidant al màxim el producte i el xup-xup de la bona cuina clàssica, la cuina del dia a dia.

Xavier Sancho

Salad Bar & Corner Veggie

Et demostrarem que les amanides, a part de saludables, també poden ser molt creatives! I que hi ha tot un món per explorar d’opcions ovolactovegetarianes i veganes. Podràs triar des dels ingredients frescos més clàssics al més exòtics.

Veure productes

Fratelli Colombo

Cuina Italiana

Fer moltes pizzes és fàcil, però fer una bona pizza és molt difícil. Amb respecte pels aliments frescos i la tradició, fem de la pizza un producte d’autor i, sobretot, un àpat de segell.

Veure productes

Diego Rojas (Las Muns)

Empanades argentines

L’any 2012 vam aventurar-nos a reinventar les empanades i elaborar-les artesanalment, amb molts ingredients, cuidant-ne cada detall i cuinant-les amb passió en el nostre obrador central. Un producte que és una opció fàcil de menjar, saludable i que a més ens podem emportar a casa.

Veure productes

Jordi Roca

Gelateria (Rocambolesc)

No hi ha amor més sincer que l'amor pels gelats. Rocambolesc no és una marca de gelats, és una finestra al món dolç del celler, son les nostres postres transformades en gelats. En aquest projecte m'acompanya la meva dona Ale, capitana d'aquest somni que ens apassiona.

Pep Sampera

Peixateria

Som artesans del peix des de 1965. Escollim el millor de les llotges i comprem directament als vaixells de la mediterrània per garantir qualitat, frescor, i tradició a la teva taula.

Veure productes

Els productes del Mercat d'Autors

T'apropem l'altra gastronomia a través dels productes honestos que trobaràs al gastromercat i també a la nostra botiga online. Cuina orientada a l'ànima del producte per poder gaudir encara més de l'experiència d'allò que mengem a qualsevol lloc i moment.

Properament
Properament...

L'objectiu de l'equip és democratitzar i apropar al màxim l'alta gastronomia a totes les famílies. Per això hem treballat la manera de fer arribar els productes d'autor del gastromercat de Numància a la botiga online i a la resta de les nostres botigues. Consulta aquí les botigues on pots trobar-los. Veure Botigues

Localització

C. de Numància, 47
C. de Berlín, 51 - Barcelona

Horari

Botiga:

De dilluns a dissabte: 9:00–21:30
Diumenges tancat.

Espai de restauració:

De dilluns a dissabte de 12:30 a 16h.
Diumenges de 10:00h a 15:00h.

Properament

Vols concertar
una visita?

Et convidem a descobrir aquests 2300m² d'experiències gastronòmiques en una visita guiada on es recorerrà el gastromercat, el food hall, la sala experiencial i els córners del Mercat d'Autors.