Agenda d'activitats Octubre

Taller Sopa Zero Waste - Moulinex & Marta Vergés

Dimecres 2 | de 19:00h a 20:30h
Restaurant AO coMMOns, World Trade Center

Vols aprendre com fer sopes i cremes saludables que ajudin al teu cos a equilibrar-se i adaptar-se a la nova estació? Descobreix com combinar els ingredients de temporada perquè quedi una sopa saborosa amb el màxim de nutrients, a partir de la cuina d'aprofitament.

Preu: 12€


Xerrada Yve Ramírez - Crea el teu full de ruta per a una vida amb menys residus

Dijous 17 | de 17:00h a 18:00h
Restaurant AO coMMOns, World Trade Center

Yve Ramírez, divulgadora ambiental, ens donarà consells per a convertir els nostres habitatges en espais més sostenibles. Aprendràs a comprar de manera més sostenible, a emmagatzemar els aliments, quins cosmètics utilitzar o com vestir-nos per reduir els residus del nostre entorn.

Preu: 12€


Restaurant Línia by Almanac Barcelona

Del 14 al 27 d´Octubre
Restaurant Línia by Almanac Barcelona

Vine a assaborir la proposta gastronòmica que el Restaurant Línia by Almanac Barcelona ha preparat per a tu per donar la benvinguda a la tardor. Dues degustacions gastronòmiques de migdia i nit elaborades amb ingredients d´Ametller Origen, que sorprendran els paladars més exigents.


Taller postres de tardor

Dimarts 15 | 19h
Restaurant Línia by Almanac Barcelona

La reposteria és treballar amb diferents sabors, textures i ingredients per oferir uns dolços sorprenents. Almanac Barcelona presenta en col.laboració amb Ametller Origen el seu primer showcooking de postres de tardor de la mà del xef executiu Sergio Ruiz.


Showcooking “Cuina amb Estrella”

Dilluns 21 | 19h
Restaurant AO coMMOns, World Trade Center

Comencem el cicle de "Cuina amb Estrella" organitzat per la Revista Cuina i Ametller Origen. El primer xef convidat amb Estrella Michelin és en Miquel Aldana del restaurant Tresmacarrons, qui t´ensenyarà a cuinar receptes on els bolets, la tardor i el Maresme seran els protagonistes.


Posted in News