Et presentem l’àlbum de cromos solidari per promoure hàbits saludables entre els infants! 

L’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i Ametller Origen ens hem unit  amb l’objectiu de promoure hàbits saludables entre els infants.

La col·laboració pren forma a través d’un àlbum de cromos protagonitzat per herois saludables, i  és de caràcter solidari, ja que els guanys es destinen al SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

En aquest àlbum es posen de manifest missatges saludables per als més petits, d'acord amb els eixos de salut definits pel propi Hospital, i es troben representats per diferents personatges que van apareixent al llarg de la història.

D’altra banda, aquests herois van ser dissenyats per clients d’Ametller Origen, Abacus cooperativa, col·laborador del projecte, i els nens/es de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona a través d’un concurs de dibuix infantil i van ser escollits per la sra, Pilarín Bayés.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya s'ha implicat en el projecte donant suport als missatges de salut (alimentació, hidratació, activitat física, descans i socialització) dirigits als infants i les seves famílies

Aquest projecte s’emmarca dins l’estratègia d’Ametller Origen de fer pedagogia d’hàbits saludables i s’ha posat en marxa amb la il·lusió que sigui una manera de fer partícips als pares i mares i ajudi als nens/es de Catalunya a aprendre i posar en pràctica aquests hàbits d’una manera didàctica però sobretot molt lúdica!

Ja disponible a totes les botigues Ametller Origen i Casa Ametller i online!

I molt aviat tindreu disponible al nostre web la guia pedagògica amb tota la informació ampliada per seguir aprenent en família.

Ja disponible a totes les botigues Ametller Origen i Casa Ametller i online!

El preu de venda és de 2€ l'àlbum i 0,50€ els sobres de cromos.

Posted in News