L’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i Ametller Origen estem desenvolupant plegats un projecte de promoció d’hàbits saludables i solidari, on els guanys van destinats al Pediatric Cancer Center de l'Hospital.

Aquest, agafa forma mitjançant un àlbum de cromos infantil, protagonitzat per herois saludables, i on hi ha el rerefons d’una història que promou missatges saludables. Aquest àlbum es comercialitzarà a les botigues Ametller Origen i Abacus cooperativa, qui s’ha sumat al projecte, a partir del proper curs escolar 2018-2019. Fa unes setmanes demanàvem als nens/es de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, Abacus cooperativa i els clients d'Ametller Origen, que ens dibuixessin els personatges protagonistes de la història.

La Pilarín Bayés els ha mirat un per un i ja ha escollit els personatges guanyadors que donaran vida a l'àlbum. El proper 21 de juny, vine a descobrir-los a la botiga Ametller Origen de la Rambla de Poblenou 124, de Barcelona. Un acte que comptarà amb un taller de berenar saludable i una entrega de premis amb uns convidats molt i molt especials. T'esperem dijous a les 17.30h a la botiga Ametller Origen de Poblenou!

Posted in News