Concurs dibuix solidari

L’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i Ametller Origen hem unit forces amb l’objectiu de promoure hàbits saludables als nens d’una manera lúdica. Volem dissenyar un àlbum de cromos solidari sobre la història de 5 herois saludables.

A l’àlbum es posaran de manifest missatges saludables pels nens d'acord amb els eixos de salut definits pel propi Hospital: àmbit de Nutrició, Esport, Aprenentatge, Salut i Seguretat, Emocions i  Viure en societat.

Els herois a dibuixar són els següents:
- El Camaleó Intrèpid: és un camaleó molt mogut que viu a Madagascar. Ell sap passar-ho molt bé en el seu temps lliure, li encanta conèixer, respectar i estimar el lloc on viu, a més d'ajudar amb les feines de casa.
- El Mag Emoció: el mag emoció viu a l’Índia. Té uns grans coneixements sobre les emocions i ens pot donar molts consells.
- La Iaia Remei: és una àvia molt activa que decideix viatjar per tot el món per ajudar a la seva neta. És molt viatgera i atrevida.
- El Virus Bocamoll: viu a Argentina i és el virus més net i xerraire del món.
- La Hiperatleta: és una noia molt esportista que viu a Austràlia. Li encanta fer esport cada dia i ens explicarà per què és tan important fer exercici.

Si tens entre 6 i 12 anys ajuda’ns a posar cara als herois saludables abans del 31 de maig! Si resultes guanyador el teu personatge serà protagonista de l’àlbum de cromos solidari i ens acompanyaràs durant tot el projecte. A més a més, t’enduràs un lot de productes saludables i lúdics per a tu i la teva família!

Al mes de juny la reconeguda dibuixant Pilarín Bayés escollirà els 5 personatges guanyadors i es farà una presentació oficial.

L’àlbum de cromos solidari es presentarà al mes de setembre i els guanys d’aquest aniran destinats al Pediatric Cancer Center Barcelona de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

Per participar ja pots demanar les teves plantilles de dibuix a les botigues Ametller Origen, Casa Ametller i Abacus cooperativa o descarregar-les a través d'aquest enllaç i presentar-les dibuixades i pintades a la botiga.

Tens temps fins al 31 de maig!

Consulta aquí les bases legals del concurs.

Organitzat per:

 
Ametller Origen Sant Joan de Déu

Amb la col·laboració de:

 
Abacus Cooperativa  

 

Posted in News