El projecte solidari de promoció d’hàbits saludables, comú entre l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i Ametller Origen, cada cop és més una realitat.

El passat dijous 21, vam celebrar l’acte d’entrega de premis als guanyadors i finalistes del concurs, on vam poder conèixer per fi, la cara de cadascun dels herois que donaran vida a aquest àlbum solidari, on hi ha el rerefons d’una història que promou hàbits saludables.

Han sigut dibuixos carregats d’imaginació i sentiment amb l’objectiu d’ajudar a altres nens/es. L’acte va ser tot un èxit gracies a la presència de la il·lustradora Pilarín Bayés, la qual ens va captivar a tots per la seva dolçor, energia i simpatia i al Marc Ribas cuiner de TV3, amb el seu humor i carisma. Els dos van fer que la vetllada fos fantàstica i que els infants i tota la família s’ho passessin d’allò més bé.

Al finalitzar el Marc Ribas va sorprendre als més petits ensenyant-los a preparar un berenar saludable. La història de l’àlbum posarà de manifest missatges saludables pels infants d'acord amb els eixos de salut definits per l’Hospital: àmbit de Nutrició, Esport, Aprenentatge, Salut i Seguretat, Emocions i Viure en societat.

Ja no us fem esperar més, aquí teniu els 6 personatges guanyadors que acompanyaran al Brot al Robot en aquesta aventura:

El Camaleó Intrèpid: és un camaleó molt mogut que viu a Madagascar. Ell sap passar-ho molt bé en el seu temps lliure, li encanta conèixer, respectar i estimar el lloc on viu, a més d’ajudar amb les feines de casa. ·

Mag Emoció: és un mag que viu a l’Índia. Té uns grans coneixements sobre les emocions i ens pot donar molts consells. 

La Iaia Remei: és una àvia molt activa que decideix viatjar per tot el món per ajudar a la seva neta. És molt viatger i atrevida. · Virus Bocamoll: és un virus que viu a Argentina. És el virus més net i xerraire del món. ·

La Hiperatleta: és una noia molt esportista que viu a Austràlia. Li encanta fer esport cada dia i ens explicarà perquè és tan important fer exercici.

Estigueu atens perquè en molt poquet, llancem els àlbums a la venda i els guanys aniran destinats al SJD Pediatric Càncer Center Barcelona. Gràcies a tots perquè sense vosaltres això no seria possible!

Veure vídeo
Posted in News