Ametller Origen inaugura una de les botigues més emblemàtiques al barri de les Corts. Un espai que es troba entre el c/Numància i Berlín de 2.200m2 i que pertanyia a unes antigues galeries que hem recuperat després de 20 anys.

En aquest espai hi trobaràs tot l’assortiment de fruita i verdura dels nostres camps, producte sec i refrigerat. Una xarcuteria, formatgeria i peixateria de venda assistida, un espai de cafè Novell per prendre un cafè responsable, de la màxima qualitat i preparat per experts baristes i un forn a càrrec del Jordi Morera, de la cinquena generació de forners a l'Espiga d'Or de Vilanova i la Geltrú. Entre altres reconeixements, ha obtingut el de “World Baker 2017” otorgat per la Unió Internacional de Panadería y Pastelería.

Més de 300 referències noves de producte perquè trobis tot el que necessites, acompanyat per un equip que t’assessorarà en la teva compra.

Per celebrar la nostra arribada al barri, des de dijous 12 i fins a dissabte 14 de desembre hi haurà un gran ventall d’activitats i sessions de degustació on no només podràs tastar els productes seleccionats, sinó també, aprendre com s’elaboren o els millors secrets de la seva preparació.

Degustacions de salmó, un tallador de pernil, demostracions de com es torren els fruits secs, una cata de les nostres cerveses, elaboració de neules, showcooking i xerrada nutricional a l’espai veggie, un univers de formatges i vins per descobrir... no t’ho pots perdre!

Pels petits/es, una ruleta que gira entorn a l’alimentació saludable i on podran guanyar premis, i pels adults, et posem a prova amb el Quiz amb Origen.

Busca el micròfon a la botiga entre les 17h i les 20h de dijous i divendres i si aconsegueixes demostrar que ens saps molt sobre alimentació i que ets un fan autèntic d’Ametller Origen, podràs entrar al sorteig d’una cistella de Nadal.

Si el que realment t’agrada és moure’t entre fogons, aleshores esperem la teva recepta saludable i més creativa ! Busquem al/la millor cuinetes del barri i volem que siguis tu!

Descobreix com participar

T’esperem per inaugurar el mercat de sempre, el d’avui i el de demà!

Posted in News