El passat dilluns 22 d'octubre va arrancar la 3a edició del Plat Favorit. L’edició d’enguany està buscant per barris, pobles i comarques que tenen al receptari plats locals únics i inimitables. 12 plats, que enlloc més són tan bons com al lloc d’origen i que contribueixen a la diversitat gustativa i territorial de la nostra cuina.

Des de la Val d'Aran, Lleida, Vallfogona de Balaguer, Cambrils, Amposta, Palafrugell, Tossa de Mar, Manresa, Barcelona, Molins de Rei, Olot, Vilanova i la Geltrú competeixen per succeir el Pa amb Tomàquet i el Pollastre Pota Blava del Prat de Llobregat com a Plat Favorit dels Catalans.
A la trobada, vam reunir als xefs dels restaurants, lectors i clients d'Ametller Origen i vam presentar els plats participants un a un. El concurs comença ja i tu decidiràs quin és el Plat Favorit 2018, vota'l i assabentat de tot a https://www.cuina.cat/platfavorit/

Les fases eliminatòries acabaran el 19 de novembre i el guanyador es donarà a conèixer al Fòrum Gastronòmic de Girona. Des d'Ametller Origen volem aconseguir que aquests plats tan únics es popularitzin i puguin estar a l’abast de tothom. Per això, quan acabi el concurs, podreu reservar el plat guanyador i recollir-lo a qualsevol de les nostres botigues! Estigues ben atent i descobreix on s'amaga el Plat Favorit 2018!

ELS PLATS PARTICIPANTS


Aquests són els plats participants d’enguany i els restaurants que els han elaborat:

• Bacallà a la manresana (restaurant Las Vegas de Manresa)
• Bull de tonyina de Vilanova i la Geltrú (restaurant 1918)
• Cargols a la llauna de Lleida (restaurant La Huerta)
• Cassola de tros de la Noguera (restaurant Cal Farré de Vallfogona de Balaguer)
• Cim-i-tomba de Tossa (restaurant Bahía)
• Coradella de Molins de Rei (Bar Diana)
• Fideus rossos de Cambrils (restaurant Miquel)
• Niu de Palafrugell (restaurant Pa i raïm)
• Patates de La Deu d’Olot (restaurant La Deu)
• Rossejat del Delta de l’Ebre (restaurant La Tancada d’Amposta)
• Olla aranesa (restaurant Eth Restilhè de Garòs)
• Sarsuela de la Barceloneta (restaurant La Mar Salada)

RESERVA EL TEU PLAT A PARTIR DEL 20/11 AQUÍ

Posted in News