TASTA EL PLAT GUANYADOR!

Hem recorregut tot Catalunya per trobar aquell plat local del receptari català, que enlloc és tant bo com en el seu lloc d’origen, i l'hem trobat!

Fes la teva reserva fins dijous 22 de novembre i recull la Coradella de Molins de Rei a botiga el 30 de novembre o l'1 de desembre.


RESERVA LA CORADELLA DE MOLINS DE REI AQUÍ

Per la compra del plat, els 300 primers us endureu la revista Cuina de Desembre gratuïta i entrareu directament al sorteig d'una escapada gourmet per a 2 persones a Villa Retiro,  el seu restaurant està reconegut amb una estrella Michelin*




ELS PLATS PARTICIPANTS


Aquests són els plats participants d’enguany i els restaurants que els han elaborat:

• Bacallà a la manresana (restaurant Las Vegas de Manresa)
• Bull de tonyina de Vilanova i la Geltrú (restaurant 1918)
• Cargols a la llauna de Lleida (restaurant La Huerta)
• Cassola de tros de la Noguera (restaurant Cal Farré de Vallfogona de Balaguer)
• Cim-i-tomba de Tossa (restaurant Bahía)
• Coradella de Molins de Rei (Bar Diana)
• Fideus rossos de Cambrils (restaurant Miquel)
• Niu de Palafrugell (restaurant Pa i raïm)
• Patates de La Deu d’Olot (restaurant La Deu)
• Rossejat del Delta de l’Ebre (restaurant La Tancada d’Amposta)
• Olla aranesa (restaurant Eth Restilhè de Garòs)
• Sarsuela de la Barceloneta (restaurant La Mar Salada)


Posted in News