Benvinguda Tardor

Del 14 al 27 d´octubre
Restaurant Línia by Almanac Barcelona i Ametller Origen et donem la benvinguda a la tardor!

Ja tenim aquí la tardor, amb ella les fulles dels arbres canvien de color i vesteixen el terra de noves tonalitats. Baixen les temperatures, els dies són més curts, i arriben nous productes de temporada amb els que descobrir sorprenents textures, sabors i olors.

A Ametller Origen volem donar-te la benvinguda d’una forma molt especial i hem preparat de la mà del xef executiu del restaurant Línia By Almanac Barcelona, en Sergio Ruiz, una proposta gastronòmica elaborada amb els millors ingredients de la tardor i d´Ametller Origen.

Aquesta col·laboració respon a l´objectiu que tenim sempre a Ametller Origen d´oferir als nostres clients experiències de qualitat, innovadores i amb avantatges exclusius.

Es tracta d’un menú degustació de migdia i un altre de nit i caps de setmana, aptes només pels amants del bon menjar, a un preu únic i durant un temps limitat!

Menú migdia, 26€

Menú nit i caps de setmana 40€

Important! Per gaudir d´aquest menú degustació has d´introduir el codi promocional “BENVINGUDATARDOR” quan realitzis la reserva.


Taller postres de tardor

Dimarts 15 d´Octubre 19h preu 10€

I com a fi de festa no et perdis aquest showcooking de rebosteria, perquè el restaurant Línia destaca especialment per la seva pastisseria.

Elaboraràs a partir d´ingredients com les maduixes, el iogurt, l´api, la gelatina i la xocolata, postres casolanes i gastronòmiques. Aplicaràs sobre un mateix ingredient diferents tècniques per obtenir resultats innovadors, i que et permetran crear diverses presentacions a partir de la mateixa base de producte.

Posted in News