Seguint les mesures estipulades pel Departament de Seguretat i Salut i com a exercici de responsabilitat col·lectiva, hem procedit a posposar la 1ª Ruta Gastronòmica d’Ametller Origen fins a nou avís.

Molt aviat podreu degustar els productes de temporada com la carxofa, el pèsol i el calçot, a tres espais singulars del centre de Barcelona.


Aquí et presentem els tres espais singulars:

El racó d'en Cesc

Et ve de gust un Iogurt de calçot regat amb cervesa de carxofa?Visita “El racó del Cesc” i tasta els maridatges més improbables!La seva proposta ofereix un aperitiu en forma de iogurt de calçots amb romesco.El segueixen una sopa de calçots amb espuma d'idiazabal i secret, vieira amb pèsols amb tripa i picada de safrà, ''Mogote'' ibèric a baixa temperatura lacat amb ceba encurtida i puré de carxofa.I de postres... Pastís de carxofa amb cremós de regalèssia, merenga seca i xocolata amb romaní. El preu pels clients Club Ametller Origen és de 35€


Truca al: +34 934 53 23 52 | +34 934 51 60 02 o envia un correu electrònic a: rdc@racodencesc.com


Palace

 

Viatja a principis del s.XX amb ingredients com el pèsol, la carxofa o el calçot. El xef del Palace prepara uns menús al nivell de la història d'un dels hotels més singulars de Barcelona.

Tasta un aperitiu en forma de coca fina de calçots amb romesco, caviar de vinagre i brots tendres. Uns entrants compostos per pèsols escaldats amb cansalada adobada, rovell confitat i cebetes brasejades, i com a plat principal, daus de peix de llotja en salsa verda amb carxofes. Les postres, pastís de pera bourdaloue al caramel amb espècies. El preu pels clients Club Ametller Origen és de 35€

Truca al 93 510 11 30 o envia un correu electrònic a leclair@hotelpalacebarcelona.com


Restaurant Tierra

I el tercer espai singular es troba al restaurant “Tierra” (Mercat del Ninot).
On els calçots es serveixen en crostons de pa i els pèsols es marinen amb escopinyes. La seva proposta ofereix uns entrants compostos per pèsols ''reofegats'' amb sepieta i Caviaroli, carxofes amb ceps i ou a baixa temperatura.
Com a plat principal, secret ibèric amb calçots.I de postres, pera a l'Armagnac.El preu pels clients Club Ametller Origen és de 30€


Truca al +34 931 31 15 50 o envia un correu electrònic a reservas@restaurantetierra.com


Posted in News