Pasta amb ceps, carxofes i trufa

Pasta amb ceps, carxofes i trufa

Ingredients:
  • 400 g de pasta de sèmola sense ou
  • 400 g de ceps frescos o 100 g de
  • ceps deshidratats
  • 4 carxofes
  • 1 pot de trufa en conserva
  • 1 ceba dolça
  • 500 ml brou vegetal
  • 50 ml de vi blanc
  • Sàlvia o alfàbrega fresca
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva

No disponible avui

Avui no podem oferir-te aquest producte, en breu el podràs comprar.

Per a 4 persones
Pas 1
Peleu i piqueu la ceba ben fina.
Pas 2
Tritureu la trufa amb la forquilla i reserveu-la.
Pas 3
Traieu les fulles fibroses de les carxofes fins que arribeu al cor i talleu-les a vuitens.
Pas 4
Netegeu els ceps i talleu-los en porcions de bocada. En una olla o paella amb oli d’oliva, ofegueu-los fins que quedin daurats. Afegiu-hi sal i reserveu-los. A continuació, daureu les carxofes, amaniu-les i reserveu-les.
Pas 5
En el mateix recipient, daureu la ceba, afegiu-hi sal, els ceps, mulleu-ho amb vi blanc, deixeu que l’alcohol s’evapori, afegiu-hi el brou i deixeu-ho fins que aconseguiu una textura de salsa.
Pas 6
Bulliu la pasta amb aigua i sal, escorreu-la, incorporeu-la a la salsa, barregeu-ho 2 minuts a foc lent i serviu-ho amb trufa al gust.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.