- Articles de salut 03/07/2018
-
Articles de salut
03/01/2017
LA XOCOLATA AJUDA A MANTENIR LA SALUT DELS OSSOS
Els flavonoids de la xocolata ajuden a reduir la pressió arterial perquè promouen la vasodilatació i també tenen propietats antiinflamatòries i un alt poder antioxidant. -
Superaliments
03/01/2017
TOMÀQUET, UN ALIMENT AMB GRANS PROPIETATS NUTRICIONALS
Estudis recents demostren que el consum regular de tomàquet ajuda a disminuir el colesterol “dolent” LDL. -
Articles de salut
03/01/2017
ROMANESCO, UNA VERDURA D'HIVERN
Es tracta d’una verdura típica d’hivern i, per tant, la millor època per gaudir del seu sabor i les seves qualitats és de novembre a gener. -
Articles de salut
03/01/2017
ELS BENEFICIS DE LA REMOLATXA
Té un alt contingut en folats i manganès. Els folats contribueixen en el creixement dels teixits materns durant l’embaràs i ajuden a disminuir el cansament i la fatiga. -
Articles de salut
03/01/2017
RAVES: FONT DE VITAMINES
Els raves són font de folats, vitamina important durant l’embaràs ja que intervé en el creixement dels teixits materns i, ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. -
Articles de salut
03/01/2017
RAÏM I VI, BENEFICIS CARDIOPROTECTORS
Diferents estudis mostren que el resveratrol exerceix múltiples beneficis cardioprotectors així com diferents beneficis contra la majoria de les malalties degeneratives. -
Articles de salut
02/01/2017
QUINOA, L'ALIMENT DE MODA
Cal bullir-la abans de consumir-la. Quan es bull, en l’aigua, es pot veure que es crea una espuma blanca, aquest “fenomen” és degut a uns components anomenats saponines. -
Articles de salut
02/01/2017
LA POMA: UN CLÀSSIC EN SALUT
Com altres fruites i verdures, conté substàncies naturals anomenades fitoquímics, especialment els flavonoids i és gràcies a aquests que se li atribueixen tantes propietats. -
Articles de salut
02/01/2017
LA PINYA: UNA FRUITA TROPICAL ON TOT ÉS SALUT
El consum de pinya fresca ajuda a disminuir la inflamació intestinal i preveu infeccions pel seu efecte bactericida. -
Articles de salut
02/01/2017
PEBROT VERMELL, L'ANTIOXIDANT
El pebrot vermell ha demostrat tenir un poder antiinflamatori, cardioprotector i efectes beneficiosos sobre el sistema gastrointestinal. -
Articles de salut
02/01/2017
EL PEBROT VERD I EL SEU EFECTE SACIANT
Les varietats més picants, com el pebrot del Padrón, indiquen que el seu contingut en capsaïcina és elevada. -
Articles de salut
03/01/2017
ACEROLA, UNA FRUITA DESCONEGUDA QUE AMAGA MOLTA SALUT
L’acerola és una fruita semblant a la poma vermella i de grandària similar a una pruna. -
Tendències
03/01/2017
L'EXÒTIC ALL NEGRE
A diferència de l’all fresc, aquest té una textura suau i un gust més dolç. -
Alimentació infantil
20/10/2017
DIA MUNDIAL DE LES FRUITES I LES VERDURES
Arribar al consum mínim diari no és tasca fàcil, pel que poden ser d'ajuda els següents consells o idees practiques per assolir el consum de 5 racions de fruites i hortalisses al dia: -
Tendències
13/04/2017
SETMANA SANTA SENSE EXCESOS (DE MÉS!)
La Setmana Santa és moment de sortir i gaudir fora de la nostra rutina habitual cuidant-nos, també, dels excessos innecessaris. -
Superaliments
29/03/2017
ELS PÈSOLS DEL MARESME
Els pèsols del Maresme són una varietat coneguda com a pèsol garrofal, específica de la zona. S’han convertit en l’or verd de la comarca. -
Superaliments
03/01/2017
ELS BENEFICIS DEL BRÒQUIL
Nombrosos estudis demostren que el consum de bròquil té multitud de beneficis pel nostre organisme. -
Feelgood
03/01/2017
BOLETS, EL GRAN TRESOR DE LA TARDOR
Els nutrients els absorbeixen mitjançant hifes que van creixent i van omplint-se de nutrients i aigua fins que surten a la superfície formant el bolet. -
Articles de salut
03/01/2017
BLEDES, FONT DE VITAMINA C
L’aspecte visual de les bledes ha de ser fulles fermes de color verd intens i brillant i amb tronc blanc.