Triflé

Triflé

Ingredients:
  • 1 paquet de melindros
  • 1 paquet de galetes amb motiu nadalenc
  • 1 caixa de gerds
  • 1 caixa de nabius
  • 150 g de maduixes
  • 300 g de mascarpone
  • 150 g de nata batuda
  • 2 cullerades de melmelada
  • 3 cullerades de crema pastissera (opcional)
  • 1 tassa de licor (amaretto, vi dolç...)
  • 75 g de sucre de llustre

No disponible avui

Avui no podem oferir-te aquest producte, en breu el podràs comprar.

Recepta per a 8 persones
Pas 1
Mulleu lleugerament en licor alguns melindros amb compte que no es trenquin. Escorreu-los i reserveu-los.
Pas 2
Comenceu el muntatge de les postres en un bol transparent perquè se’n puguin veure les capes.
Pas 3
Barregeu el mascarpone amb una cullerada de sucre de llustre.
Pas 4
Bateu la nata i afegiu-hi una cullerada de sucre de llustre.
Pas 5
Renteu les fruites i assequeu-les.
Pas 6
Comenceu fent una base de melindros humits, després una capa de mascarpone i, al lateral, col·loqueu-hi les galetes de Nadal i les fruites.
Pas 7
Feu una capa de nata, col·loqueu-hi melindros i fruites i així successivament. S’acaba amb una capa de nata i es decora amb fruites vermelles i galeta.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.