VERDURES AL VAPOR AMB SARDINETES

VERDURES AL VAPOR AMB SARDINETES

Ingredients:
  • 2 crackers integrals
  • 1/2 bol sardinetes en oli d'oliva
  • 1 fonoll
  • 2 pastanagues
  • 1/2 bol de bròquil 
  • 6 mongetes tendres perones
  • 2 cullerades germinacions de ceba
  • 2 cullerades oli d'oliva verge extra Ametller Origen
  • 1 cullerada vinagre de poma
  • 1/2 cullereta orenga seca en fulla
  • 1 iogurt de búfala Ametller Origen
  • sal
  • pebre negre

No disponible avui

Avui no podem oferir-te aquest producte, en breu el podràs comprar.

           Una "ensaladilla" de verdures naturals i greixos controlats que no esguerra cap butxaca. Un menú complet amb origen.
.
Pas 1

Pela i talla la pastanaga en bastons gruixuts i el bròquil en brots grans. Posa'ls a coure al vapor amb foc viu.
Pas 2

Talla el fonoll en 4 i les mongetes tendres en dos o tres talls. Afegeix-los al vapor i continua la cocció 2 minuts més.
Pas 3

Aboca el iogurt en un bol per començar la vinagreta. Afegeix orenga en fulla i una cullerada de vinagre per accentuar l'àcid. Un cop siguin cuites les verdures reserva-les a banda per a que es refredin un xic.
Pas 4

Acaba de muntar la salsa afegint un cordill d'oli d'oliva. Ja podem estedre-la a la base del plat per presentar-hi les verdures al damunt. Ara coloca les sardines entremig i escampa les germinacions de ceba que hi aportin "xispa".
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.