Xai amb mel, llimona i tubercles

Xai amb mel, llimona i tubercles

Ingredients:
  • 1 cuixa de cabrit
  • 1 espatlla de cabrit
  • 2 cullerades soperes de mel
  • 2 llimones
  • 2 branques de romaní fresc
  • 2 pastanagues
  • 12 cebetes petites
  • 2 naps
  • 2 xirivies
  • 4 patates
  • Sal i pebre
  • Oli doliva

No disponible avui

Avui no podem oferir-te aquest producte, en breu el podràs comprar.

Per a 4 persones
Pas 1
Preescalfeu el forn a 170°. Renteu, peleu i talleu per la meitat els tubercles.
Pas 2
En una safata de forn, col·loqueu-hi els tubercles i al damunt el cabrit. Afegiu-hi un fil d’oli, espremeu les dues llimones, incorporeu-hi la mel, el romaní i salpebreu-ho.
Pas 3
Enforneu-ho durant 45 minuts o fins que la carn se separi de l’os.
Pas 4
Ja ho podeu servir.
  • D'acord amb el reglament de la UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens dels nostres productes, si us plau, pots fer-nos arribar un correu electrònic a infoproducte@ametllerorigen.cat especificant el producte del teu interès. Contestarem el teu correu en un màxim de 15 minuts, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h i de 14:00h a 18:00h.