PATATA ROSTIDA AMB CAMAGROCS I OLI DE JULIVERT

PATATA ROSTIDA AMB CAMAGROCS I OLI DE JULIVERT

Ingredients:
4 patates per fer al forn 300 g de camagrocs 1 grapat de julivert Formatge parmesà ratllat al gust Oli d’oliva Sal i pebre
Paso 1
Preescalfeu el forn a 200º.
Paso 2
Netegeu bé les patates i assequeu-les bé. Després, punxeu-les diverses vega - des amb una forquilla i empolvoreu-les amb sal.
Paso 3
Enforneu-les directament a la graella del forn entre una hora i una hora i mitja, fins que estiguin tendres.
Paso 4
Mentre les patates es cuinen, talleu els camagrocs. Escalfeu dues cullerades d’oli d’oliva en una petita paella i cuineu-los fins que estiguin tendres.
Paso 5
Piqueu el julivert amb una batedora i afegiu-hi 30 ml d’oli d’oliva. La sal i el pebre al gust.
Paso 6
Quan les patates estiguin a punt, talleu-les per la meitat i aixafeu-les amb una forquilla.
Paso 7
Afegiu una bona cullerada de bolets sobre la patata i una cullerada d’oli de julivert i ratlleu una mica de formatge parmesà per sobre.
Paso 8
Podeu col·locar les patates sota de la graella un moment per fondre el formatge una mica més.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.