GASPATXO DE NESPRES AMB TONYINA MARINADA I FORMATGE

GASPATXO DE NESPRES AMB TONYINA MARINADA I FORMATGE

Ingredients:
  • 1 kg de Nespres
  • 100 g de Pebrot groc
  • ½ Cogombre sense pell ni llavors
  • ¼ de Ceba tendre
  • 20 ml de Vinagre de vi blanc o Vinagre de poma
  • ½ gra d’all
  • 20 g de pa
  • 25 ml d’Oli d’Oliva
  • ½ llimona (el suc)
  • 1 Formatget 
  • 30 g Tonyina fresca
  • Tamari
  • Germinats per decorar
  • Sal i Pebre
Paso 1
Triturar els nespres amb gairebé tota la llimona i el vinagre a potència mitja-alta durant 20 segons.
Paso 2
Afegir la ceba, el cogombre, l’all, els pebrots i tornar a triturar a potència mitja-alta durant 20 segons.
Paso 3
Afegir el pa i triturar a potencia màxima 15 segons. Triturar a velocitat molt baixa, per anar afegint l’oli d’oliva, rectificant de sal i pebre al gust.
Paso 4
Tallar el formatget a daus per posar al fons del plat.
Paso 5
Tallar la tonyina a daus i marinar amb el que resta de llimona, oli d’oliva i una mica de tamari, per posar al fons del plat. Decorar amb els germinats.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.