PIZZA DE COLIFLOR I LLAVORS DE LLI

PIZZA DE COLIFLOR I LLAVORS DE LLI

Ingredients:

Massa:

  • 1 coliflor
  • llavors de lli
  • aigua
  • farina de cigrons
  • farina d'arròs
  • sal


Pizza:


  • salsa de tomàquet natural
  • carbassó
  • tomàquets cherry
  • olives negres
  • fulles d'alfàbrega
  • fulles de rúcula
  • oli d'oliva verge extra
  • orenga
Paso 1
Per fer la massa ratllem la coliflor, la passem per la paella sense oli perquè perdi tota l'aigua possible
Paso 2
Barregem les llavors de lli, afegim aigua i ho triturem tot junt. Ho deixem reposar perquè agafi volum.
Paso 3
En un bol evoquem la coliflor, amb la farina d'arròs, la farina de cigró, sal i la massa de lli elaborada prèviament
Paso 4
Ho barregem tot i ho anem treball perquè ens quedi amb forma de massa de pizza
Paso 5
Posem la massa a fornejar uns 15 o 20 minuts a 200° fins que estigui ben daurada
Paso 6
Un cop feta la massa ja la podem cobrir amb els ingredients; salsa de tomàquet per la base, carbassó, tomàquets cherry, olives negres.
Paso 7
Decorem amb unes fulles d'alfàbrega i de rúcula, i ho amanim amb un rajolí d'oli d'oliva i orenga.
Paso 8
Posem uns 5 o 10 minuts perquè els ingredients s'acabin de fer.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.