RISOTTO AMB FIGUES

RISOTTO AMB FIGUES

Ingredients:

300 g d’arròs blanc

2 figues

1 ceba

Brou de verdures

120 g de parmesà

Sal pebre

Oli d’oliva verge extra

1 c.p. de mantega

 
Paso 1
Per preparar el nostre risotto de figues, posem una mica d’oli i una mica de mantega en una cassola (si no voleu utilitzar mantega, poseu una mica més d’oli) i sofregiu la ceba que haureu picat finament.
Paso 2
Quan tinguem la ceba ben daurada, afegim l’arròs i el deixem un parell de minuts sense deixar de remoure’l. Afegim sal
Paso 3
Anem afegint cullerots del brou de verdures, que tindrem al foc perquè estigui ben calent i no trenqui la cocció del arròs
Paso 4
No afegim més fins que l’arròs no s’hagi begut el brou. No parem de remenar en cap moment i anem afegint el brou fins que l’arròs estigui fet.
Paso 5
Quan l’arròs estigui fet, afegim el parmesà ben ratllat
Paso 6
Ho apartem del foc i barregem.
Paso 7
Ho deixem reposar i afegim les dues figues tallades a quarts
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.