ALETES DE POLLASTRE AL ESTIL THAI

ALETES DE POLLASTRE AL ESTIL THAI

Ingredients:
  • ½ kg d’aletes de pollastre
  • 1 cullerada de mel
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 1 cullerada de salsa Sriracha
  • 1 llima
  • Fulles de coriandre
  • Oli d'oliva verge AO
  • Sal
Paso 1
Preparar en un bol gran la barreja de mel, salsa de soja, salsa Sriracha, el suc de llima i sal. Incorporar les aletes de pollastre i barrejar-les bé . Deixar-les en el macerat durant 1 hora com a mínim
Paso 2
Estendre en una safata de forn les peces i el seu macerat. Enfornar durant 45 min o fins que estiguin cruixents
Paso 3
Servir amb coriandre picat i una amanida de brots verds amb fruita de temporada
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.