ENTRECOT AMB SALSA PARIS

ENTRECOT AMB SALSA PARIS

Ingredients:
  • 1 entrecot 400 g o 2 de 250 g
  • 50-100 ml de nata


Salsa París:

  • 250 g de mantega
  • 1 c.p de mostassa
  • 1 c.p de tàperes
  • 2 cullerades d’escalunyes picades molt fines
  • 1 c.p d'estragó fresc o sec
  • 1 polsim d'anet  
  • 1 polsim de farigola
  • 2 cullerades de julivert fresc picat
  • 2 cullerades de cibulet picat
  • ½ c.p de salsa Perrins
  • 1 c.p de suc de llimona
  • 1 c.p de suc taronja
  • ½ cullerada de brandi
  • ½ cullerada de xerès o vi sec
  • ½ c.p d'all en pols
  • Pebre negre mòlt
  • Sal



Paso 1

Tallar molt fins els ingredients de la mantega.

Paso 2
Batre la mantega pomada i anar incorporant els ingredients. Reservar en nevera en forma de rotlle . Pot servir de salsa també per verdures.
Paso 3
Marcar a la planxa o paella l'entrecot prèviament salpebrat. Ha de daurar-se per tots dos costats i mantenir en cocció segons es desitgi.
Paso 4
En un cassó petit, desfer un tros de la mantega París i afegir la nata. Barrejar bé i servir amb l'entrecot.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.