Paso 1
Remullar els bolets durant uns 20 minuts i reservar
Paso 2
Enfarinar els filets salpebrats i daurar-los en una cassola amb d'oli d'oliva. Només marcar-los d'un costat i d'un altre. Retirar i reservar.
Paso 3
Tallar la ceba en daus petits i sofregir en la mateixa cassola juntament amb la pastanaga a rodanxes. Salpebrar i afegir els xampinyons filetejats.
Paso 4
Afegir el tomàquet ratllat, sofregir uns minuts i posar-hi els bolets .
Paso 5
Incorporar la carn, barrejar amb suavitat. Afegir el vi blanc. Quan s'evapori l'alcohol, hi posem els pinyons torrats, remenem i afegim l'aigua.
Paso 6
Deixar cuinar durant una hora aproximadament a foc mitjà. Per últim rectifiquem de sal i pebre si es necessari.
- De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.