PEUS DE PORC AMB SALSA DE FRUITA SECA

PEUS DE PORC AMB SALSA DE FRUITA SECA

Ingredients:
  • 2 peus de porc
  • 250 g de tomàquet madur
  • 2 cebes
  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • 1 tassa de brou vegetal o aigua
  • 1 polsim de vi blanc
  • 50 g d'ametlles i avellanes torrades
  • 2 grans d'all
  • 1 culleradeta de farigola
  • Grapat de julivert
  • Fulla de llorer
  • Oli d'oliva verge AO
  • Sal
  • Pebre
Paso 1
Netejar els peus de porc i dipositar-los en una olla amb aigua, una ceba, la pastanaga, la fulla de llorer i la sal.
Paso 2
Cuinar-los durant una hora mínim. Si s'utilitza olla exprés, durant 30 minuts. Escórrer i reservar el brou de cocció.
Paso 3
Sofregir la ceba en una cassola amb un polsim d'oli d'oliva. Quan estigui, incorporar el tomàquet triturat.
Paso 4
Afegir el vi, deixar evaporar i incorporar la farigola. Incorporar els peus de porc i remoure bé, abocar el brou.
Paso 5
Piquem amb el morter la fruita seca juntament amb una cullerada del sofregit i incorporar-ho a la cassola juntament amb el julivert i l'all picat. Rectificar de sal i pebre.
  • De acuerdo con el reglamento de la UE 1169/2011, para conocer la composición y los posibles alérgenos de nuestros productos, por favor, puedes hacernos llegar un correo electrónico a infoproducte@ametllerorigen.cat especificando el producto de tu interés. Contestaremos tu correo en un máximo de 15 minutos, de lunes a viernes de 9:00h a 13:00h y de 14:00h a 18:00h.